We doen het voor de mooie verhalen…

IQ business Company heeft een verleden vol verhalen in de wereld van de informatica, het web en consultancy. We zijn trots dat we zoveel mooie ervaringen kunnen delen met alle mensen in onze verschillende projecten.

 • 2007

  We maken onze eerste klantenwebsite

  We starten als een puur website bedrijf onder de naam "Page2Page". We wisten toen nog niet waar de uitdaging ons zou leiden, en we wisten niet of we zouden kunnen blijven bestaan. De dienstverlening was vrij uniek voor het moment. Het basisidee waarmee het mee begonnen is staat vandaag nog overeind.

 • 2010

  Groeien

  Websites zitten duidelijk in de lift. We werken met JOOMLA om ze op te leveren en doen heel wat ervaring op, maar ook onze voorliefde voor Apple producten brengt ons bij bedrijven die ook eens wat anders willen dan enkel antivirus programma's updaten op hun steeds trager wordende PC.

 • 2012

  Het IQ totaalconcept

  Het wordt tijd voor een nieuwe naam die het het gewijzigde aanbod wat beter afdekt. Naast corporate identity (logo, web,...) hebben we intussen ook onze PRINCE2 certificering en maken we de opkomst van de start-up generatie mee. De juiste tijd voor een totaalconcept.

 • 2015

  Nieuwe domeinen

  Dit is het jaar van de freelancer. Nooit waren er zoveel mensen die opdrachten uitvoeren voor bedrijven zonder op de payroll te komen. We behalen ook het Project Management Professional (PMP) certificaat.

 • 2017

  Een nieuw kleedje en CRM

  Een nieuwe jas is af en toe op z'n plaats - zeker als je creatieve oplossingen brengt. Naast zorgen voor uw digitale identiteit (logo, web,...) is er sinds kort ook CRM partnership. Nog nooit was het zo makkelijk om uw prospecten, klanten en projecten op te volgen.

We kunnen ook uw bedrijf helpen!

Bel ons, maak een afspraak of stel uw vraag online. Wij helpen u graag verder.

Under dificult circumstances, managing to keep a clear view and above all some humor. Good technical insights

Ivan De Keyzer
Zaakvoerder, Lean Management Consulting

Tijd voor een nieuwe website? Een nieuw project? Betere klantenopvolging?